Home » Spanje » Nieuws » Autoslaaptrein rijdt weer vanaf juni 2011

AutoSlaapTrein rijdt weer vanaf juni 2011

Tickets nu al boekbaar voor reis naar Avignon en Genua

maandag 22 november 2010

Gemak dient de mens: wie liever zelf geen grote afstanden naar Zuid-Europa wil rijden en bovendien files wil vermijden, reist komende zomer met de Euro-Express treincharter. Je komt uitgerust aan en ter plekke heb je toch de eigen auto bij de hand.

231110_euro-express-slaaptrein.jpg
Vanaf 3 juni 2011 rijdt de AutoSlaap Trein van Euro-Express Treincharter weer wekelijks vanuit Den Bosch naar Zuid-Europa. Tickets kunnen nu al worden geboekt.

Lang zomerseizoen
Vanaf 3 juni is het mogelijk om naar Avignon in Frankrijk en Allessandria/Genua in Italië te reizen. In het hoogseizoen (vanaf 1 juli) rijden er ook weer nachttreinen naar Livorno in Toscane. Beide AutoSlaap Treinen rijden komend seizoen tot 9 september naar Italië en Frankrijk.

Auto, motor of fiets gratis mee terug

Om het reizen per AutoSlaap trein nog aantrekkelijker te maken, zal het komend zomer seizoen ook mogelijk zijn om op een flink aantal data in juni en juli een auto, motor of fiets gratis mee te laten vervoeren op de terugweg. Voorwaarden voor het boeken van deze speciale aanbieding zijn terug te vinden op de website www.autoslaaptrein.nl . De uiterste reserveringsdatum voor deze actie is 1 februari.

Ook cabrio’s en oldtimers
“Het is veel reizigers niet bekend dat wij niet alleen ‘gewone’ auto’s op onze AutoSlaap Trein vervoeren, maar ook motoren, cabrio’s of oldtimers”, aldus René van der Klink, commercieel directeur van EETC.Inclusief maaltijden
Het ' hotel op wielen' is voor steeds meer mensen aantrekkelijk. Onderweg worden gasten verwend met een diner in de coupé en een lekker ontbijt. Ook is het mogelijk om (tegen meerkosten) te genieten van een uitgebreid diner in het restaurant aan boord van de trein. En men komt uitgerust aan op de plek van bestemming.

Internet:
www.autoslaaptrein.nl